Navštíveno 999x

Snažím se vybrat novou tv a nějak bych ty kontrastní poměry 500mil:1 atd rád viděl osobně..zatím jsem neměl štěstí a tento týden jedu do Prahy..neporadíte, kam mrknout?
Konkrétně mě zajímá LG:
[ Link ] a samsung:
[ Link ] Případně nemáte někdo doma a neřešil to stejný? Díky

23.02.2011, 09:33 |
Pekys Stačí jakejkoliv Datart, Electroworld apod shopy. Jinak osobně si myslím že je to podobná honička za číslama, jako u foťáků za pixelama, kdy už od určitý hranice je to nevyužitelný.
Sám mám TV i monitory stáhlý na jasu a kontrastu hodně dolu, abych nepřišel o oči.
bylo to psaný ze srandy, zajímá mě vidět ty tv vedle sebe a hodnotit spíš dojem než jak říkáš válku s číslama..
Je zajímavé, že nejčernejší černou má pořád kolegovo Pioneer 5090H a to mělo 18000:1 a trochu se mu přiblížil po příchodu inženýrů z Pioneeru (po krachu) jen Panasonic.
Samsung a LG si o takové černé můžou nechat zdát...
NJ ale to byla doba, kdy těch 18.000:1 bylo měřeno z 1m a při 1 candele...
Kdo to dnes tak měří???
dnes si to každej měří jak se mu to hodí..pincek nemá konkurenci, mám ho teď a nic se mu stále nerovná.
kamil306: Já tím ale chtěl kamile naznačit, že dnes to nikdo neměří vůbec a je to jen lež na obalu.
Asi tak jako když zesík First, který ani nemá pořádný měnič napětí a sinus mu naměříš 4 x 30W/4ohmy má na krabici 4000W P.M.P.O. ;-)))